Obvestilo za študente: Od 20. 10. do 26. 10. bo študij v celoti potekal na daljavo

  • Domov
  • Novice
  • Obvestilo za študente: Od 20. 10. do 26. 10. bo študij v celoti potekal na daljavo

Spoštovani študentje,  

ker je Vlada RS zaostrila ukrepe za omejevanje širjenja novega koronavirusa in je v državi razglašena epidemija, bo trenutno VES ŠTUDIJSKI PROCES NA VSEH STOPNJAH ŠTUDIJA (dodiplomski, podiplomski, redni in izredni) na UP FTŠ Turistici potekal NA DALJAVO, torej prek ZOOM od jutri, 20. 10. 2020, do vključno 26. 10. 2020. Na ta dan vas bomo obvestili o spremembi ali morebitnih novih ukrepih. Izvajalci vam bodo posredovali povezave do ZOOM prek e-učilnic. 

Tisti študentje, ki ​ste nastanjeni v​ Obalno-kraški regiji in nimate prostora za učenje, povezave na splet, računalnika, ipd. lahko pridete v prostore fakultete med 8. - 16. uro. V prostore fakultete vstopate posamično in ne v skupini. Na voljo vam bodo predavalnice 001, 002 in 006. V predavalnici 001 in 002 vstopate s svojim računalnikom/telefonom in slušalkami. Bodite pozorni, da med seboj ohranjate razdaljo. Predavalnica 006 je namenjena študentom, ki nimajo računalnika/delujočega telefona.  

Kdor želi vstopiti v omenjene predavalnice, se mora OBVEZNO NAJAVITI prek obrazca https://docs.google.com/spreadsheets/d/1kVBj0ueSbRte-DBeYDz_nf1x0TAgZRjuCd5Ap3ZOisM/edit?usp=sharing Vpišete svoje podatke, predmet, ki ga boste poslušali, uro in izbrano predavalnico. Bodite pozorni, vsak dan ima svoj zavihek. Obvezno ostaja spoštovanje veljavnih norm, potrjevanje prisotnosti za NIJZ prek QR kode in ohranjanje medosebne razdalje. Vstop je dovoljen samo zdravim osebam. Zbiranje pred fakulteto je prepovedano. 

V primeru nejasnosti se lahko obrnete na nina.lovec@fts.upr.si 

Ostanite zdravi, kmalu se bomo ponovno srečali na fakulteti.