Turistica na Informativi 2019

Univerza na Primorskem in Turistica na Informativi 2019

Ljubljana, Koper, 25. in 26. januar 2019 – Univerza na Primorskem se je tudi letos predstavila na že tradicionalnem, največjem slovenskem sejmu izobraževanja, štipendiranja in zaposlovanja Informativa, ki je potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani že enajsto leto zapored. Šest fakultet – UP Fakulteta za humanistične študije, UP Fakulteta za management, UP Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije, UP Pedagoška fakulteta, UP Fakulteta za turistične študije – Turistica in UP Fakulteta za vede o zdravju – je skupaj s Podružnico Lomonosov velikemu številu obiskovalcev predstavilo svoje študijske programe, novosti, bogato ponudbo obštudijskih dejavnosti, dijake pa seznanilo tudi z nastanitvenimi možnostmi.

adipiscing vitae ex posuere nullam

Strokovni zaposleni, študentje, profesorji in tudi vodstva fakultet so se v vlogi predstavnikov razstavljavcev odlično izkazali. Radovednim dijakinjam in dijakom so postregli s pomembnimi informacijami, študentje pa so iz prve roke z njimi delili uporabne nasvete, ki jim bodo lahko v pomoč na nadaljnji študijski poti.

Organizator je letos še posebej pohvalil Univerzo na Primorskem, ki se je izkazala z bogatimi in vsebinsko zanimivimi predavanji in interaktivnimi delavnicami v predavalnici in na razstavnem prostoru, ki so jim obiskovalci z zanimanjem prisluhnili in z veseljem sodelovali.

Vir: www.upr.si

Oglejte si video prispevek, ki ga je pripravila Služba za podobo UP:

Foto: Mariana Rodela, Ikbala Makić