Obiščite stojnico Turistice na sejmu Informativa 2020

Drage dijakinje in dijaki,
Vstopite v svet turizma skozi vrata Turistice!

V petek, 24. 1., in soboto, 25. 1., se bo med 9. in 18. uro na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani odvila 12. Informativa (Sejem izobraževanja in poklicev). Kot vsako leto doslej boste lahko tudi letos obiskali stojnico Turistice. Dogajanje bo pestro, zato vabimo vse, ki vas zanima študij turizma, pa tudi ostale, da nas obiščete. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja, svoje poglede na Turistico pa bodo z vami delili tudi naše študentke in študenti.

Poleg tega za vas pripravljamo:

  • 12.00: Predavanje na temo Potovanje kot fotografski motiv: Male skrivnosti velikega mojstra popotne fotografije
    Predstavljeno bo kako fotografirati na potovanju na humoren, zabaven način, podani bodo profesionalni napotki za fotografiranje na potovanjih ter razumevanje, kako narediti na potovanju več kot le selfie.
    Predavatelj: dr. Iztok Bončina
  • 15.50: Predavanje na temo Popotovanja študentov Turistice: 
    Predstavitev popotovanj študentov Turistice, tako študijsko (izmenjave) kot zasebno ali kombinacija obojega. Študenti bodo predstavili svoje izkušnje na potovanjih ter kako uporabijo znanje, ki ga pridobivajo tekom študija turizma na portoroški Turistici.
    Predavali bodo študenti Turistice.

Razpis za vpis bo objavljen od konca januarja dalje: tukaj. Vabimo vas, da sledite informacijam na naši spletni strani in na Facebooku, kjer vas bomo ažurno obveščali o pomembnejših datumih.

Več informacij o dodiplomskih študijskih programih najdete na povezavi tukaj.

Obenem vas obveščamo, da bodo Informativni dnevi na Turistici potekali 14. in 15. 2. 2020. Organiziran bo tudi brezplačen avtobusni prevoz. O vsem vas bomo ažurno obveščali na spletnih straneh in družbenih omrežjih Turistice.

Se vidimo na Informativi!