Obiščite stojnico Turistice na sejmu Informativa 2019

Drage dijakinje in dijaki,
Vstopite v svet turizma skozi vrata Turistice!

V petek, 25. 1., in soboto, 26. 1., se bo med 9. in 18. uro na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani odvila 11. Informativa (Sejem izobraževanja in poklicev). Kot vsako leto doslej boste lahko tudi letos obiskali Turistico. Dogajanje bo pestro, zato vabimo vse, ki vas zanima študij turizma, pa tudi ostale, da nas obiščete. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja, svoje poglede na Turistico pa bodo z vami delili tudi naše študentke in študenti.

Poleg tega za vas pripravljamo:

  • Interaktivno delavnico: raba 360 stopinjskih posnetkov v turizmu:Na interaktivni delavnici bo predstavljeno delo s tehnologijo 360, ki jo uporabljamo na UP FTŠ Turistici in na naših raziskovalnih projektih. Obiskovalci si bodo lahko v živo ogledali 360-stopinjske video posnetke preko računalnika in poskusili očala za navidezno resničnost
  • Predavanje na temo Vesoljski turizem (predaval bo Iztok Bončina)
  • Zabavni kviz o turizmu

Informativa 2018; foto: Mariana Rodela

Razpis za vpis bo objavljen 1. 2. 2019. Vabimo vas, da sledite informacijam na naši spletni strani in Facebooku, kjer vas bomo ažurno obveščali o pomembnejših datumih.

 Več informacij o dodiplomskih študijskih programih najdete na povezavi tukaj.

Obenem vas obveščamo, da bodo Informativni dnevi na Turistici potekali 15. in 16. 2. 2019. Organiziran bo tudi brezplačen avtobusni prevoz. O vsem vas bomo ažurno obveščali na spletnih straneh in družbenih omrežjih Turistice.

Se vidimo na Informativi!