29. Podelitev diplom na UP FTŠ Turistici

VABILO

V sredo, 17. aprila 2019 bo na UP FTŠ Turistici – Obala 11a v Portorožu potekala 29. podelitev diplom.  Na podelitev bodo vabljeni diplomanti, ki so zaključili študij v obdobju od 1. februarja 2018 do 31.decembra 2018.

Ob 11.00  bo podelitev za diplomante visokošolskih strokovnih programov 1. stopnje Mediacija v turizmu, Poslovni sistemi v turizmu/Management turističnih podjetij in Management turističnih destinacij.

Ob 15.00 bo podelitev za diplomante univerzitetnega programa 1. stopnje Turizem in Kulturni turizem, magistrskih programov 2. stopnje Turizem in Dediščinski turizem.

Diplomanti so vabila prejeli po pošti.

Na podelitvi bomo študentom in zaposlenim podelili tudi priznanja in nagrade UP FTŠ Turistice. 

POTRDITEV UDELEŽBE

Prosimo, da nam do 5. aprila 2019 na naslov tamara.borse@fts.upr.si sporočite Vašo prisotnost ter število Vaših spremljevalcev (majhni otroci, ki lahko sedijo v naročju, ne štejejo kot spremljevalci). Za spremljevalce bomo na Vaš elektronski naslov takoj po prejeti informaciji posredovali podatke glede plačila, ki znaša 10 evrov na spremljevalca in mora biti poravnano do 10. aprila 2019. Na podlagi prejetega potrdila o plačilu, boste naročeno število vstopnic prejeli ob registraciji. Za Vas kot diplomanta Turistice je svečani dogodek seveda brezplačen.