Prijava na podiplomske študijske programe Turistice

Razmišljate o nadaljevanju študija? Želite nadgraditi svoje znanje in pridobiti dodatne kompetence z izobraževanjem na podiplomskem programu?

Obveščamo vas, da se od 8. aprila 2019 dalje lahko prijavite na magistrske in doktorski študijski program. Podrobnosti o postopkih prijave, rokih in ostalih pomembnih informacijah za vpis so na voljo v rubriki Bodoči študent: https://www.turistica.si/si/studij/bodoci-student/

Več informacij glede postopkov vpisa dobite tudi na spletni strani Univerze na Primorskem: tukaj

Lahko se obrnete tudi na Referat za študentske zadeve na naši fakulteti, in sicer na referat@fts.upr.si ali 05/617-70-28.

Prvi prijavni rok za slovenske državljane in državljane držav EU traja od ponedeljka, 8. aprila 2019, do vključno četrtka, 29. avgusta 2019, ko lahko kandidati oddajo svoje prijave preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ: http://portal.evs.gov.si/.

Prvi prijavni rok za Slovence brez slovenskega državljanstva in tujce (izven EU) pa se prične v ponedeljek, 8. aprila 2019 in traja do vključno ponedeljka, 1. julija 2019. Kandidati lahko svoje elektronske vloge oddajo na spletnem portalu eVŠ: http://portal.evs.gov.si/

Magistrski študijski programi 2. stopnje

Turizem

Turizem

Dediščinski turizem

Dediščinski turizem

Management trajnostnega razvoja

Management trajnostnega razvoja

Doktorski študijski program 3. stopnje

Inovativni turizem

Inovativni turizem