29. podelitev diplom na Turistici

V sredo, 17. aprila 2019 smo na UP FTŠ Turistici izvedli 29. podelitev diplom. Svoje diplome so prejele diplomantke in diplomanti ter magistrantke in magistranti, ki so zaključili študij v obdobju od 1. februarja 2018 do 31.decembra 2018, in sicer s študijskih programov 1. stopnje: strokovnih programov Mediacija v turizmu, Poslovni sistemi v turizmu/Management turističnih podjetij, Management turističnih destinacij ter univerzitetnih programov Turizem in Kulturni turizem, ter z magistrskih porgramov Turizem in Dediščinski turizem.

Poleg diplom smo podelili tudi priznanja študentom, ki so svoja diplomska dela izdelali nadpovprečno dobro ter študentom, ki so blesteli na drugih obštudijskih prodročjih: 

  • za uspehe na področju obštudijskih dejavnosti: Megan Božič

  • za nadpovprečno zaključno delo na študijskem programu 1. stopnje Mediacija v turizmu (VS): Gorazd Kurent, Elena Špindler
  • za nadpovprečno zaključno delo na študijskem programu 1. stopnje Turizem (UN): Darja Čepon
  • za nadpovprečno zaključno delo na študijskem programu 2. stopnje Dediščinski turizem: Katja Kovič, Daša Okrožnik
  • za nadpovprečno zaključno delo na študijskem programu 2. stopnje Turizem: Lucija Avguštin

Priznanja smo podelili tudi zaposlenim Turistice: 

za prispevek k dvigu kakovosti, krepitvi ugleda ter boljši organiziranosti UP FTŠ Turistice: Saša Planinc, Lidija Seljak, Suzana Brecelj, Zvonko Kribel

za dosežene nadpovprečne rezultate  in strokovne dosežke na znanstveno-raziskovalnem področju: doc. Emil Juvan

Študente sta nagovorila in jim popotnico v karierni svet podala prorektor UP za internacionalizacijo izr. prof. dr. Boris Kavur in dekan UP FTŠ Turistice izr. prof. dr. Janez Mekinc. 

Seveda pa nismo pozabili na zdaj že tradicionalno metanje diplomantskh čepic pred fakulteto. 

V spodnji galeriji fotografij si lahko ogledate nekaj utrinkov s sredine podelitve, v kraktem pa vam bomo poslali tudi informacije glede naročanja fotografij, ki jih je posnel profesionalni fotograf. 

Fotogalerija

Foto: Mariana Rodela, Andraž Orehar