Sklop delavnic: PREPOZNAJ IN POVEČAJ SVOJ POTENCIAL

Vabljeni na sklop delavnic:

PREPOZNAJ IN POVEČAJ SVOJ POTENCIAL

 

DELAVNICA: URESNIČI SVOJE SANJE

 

Kdaj? Petek, 21. 2. 2020, od 9. do 13. ure

Kje? V predavalnici 201 na UP FTŠ Turistica, Obala 11 a, 6320 Portorož

Na delavnici boste skozi povratno informacijo na predhodno izpolnjenem Vprašalniku osebnega in profesionalnega razvoja izvedeli, katera vedenja in značilnosti imate bolj izražena. Prepoznavali boste svoje interese in močne točke ter spodbudili razmišljanje o tem, kakšno delo si želite opravljati po zaključku študija. Na srečanju boste krepil veščine prepoznavanja lastnih kompetenc, kar vam bo v pomoč pri načrtovanju vaše karierne poti in pri iskanju zaposlitve.

VSEBINA:

  • prepoznavanje izraženosti lastnih osebnostnih lastnosti,
  • prepoznavanje kariernih usmeritev in
  • prepoznavanje ter zapis pridobljenih kompetenc.

Vprašalnik je dostopen na naslednji povezavi: https://kariernicenter.upr.si/si/portal/mois/moistypes/turistica. in ga je potrebno izpolniti do: 19. 2. 2020.

DELAVNICA: OSEBNI MARKETING NA SOCIALNIH OMREŽJIH

Kdaj? Petek, 28. 2. 2020, od 9. do 13. ure

Kje? V predavalnici 201 na UP FTŠ Turistica, Obala 11 a, 6320 Portorož

Razvoj tehnologije je omogočil, da se veliko dejavnosti odvija preko spletnih omrežij, med njimi tudi marketing. Na internetu lahko namreč kupujemo, prodajamo, se povezujemo in iščemo možnosti kariernega razvoja.

Ravno na spletu se nahaja veliko število potencialnih partnerjev. Če že v štartu vzpostavite dobro marketinško strategijo in predstavite svoje kompetence, imate več možnosti za uspešen profesionalni razvoj. Na delavnici se boste tako seznanili z osnovami spletnega marketinga, saj poznavanje delovanja le tega v današnjem času predstavlja dodatno prednost. Naučili se boste uporabljati informacijsko tehnologijo, ki je na voljo za pripravo osebnega profila in se usposobili za mreženje na spletu.

VSEBINA:

  • osnove osebnega marketinga in spletnega mreženja,
  • izdelava osebnega profila in
  • učinkovito mreženje v izbranem socialnem omrežju.

 

 

Prijave zbiramo do 19. 2. 2020 na povezavi: https://www.1ka.si/a/251565. 

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Projekt Karierni center Univerze na Primorskem.

interdum erat nunc nisi proin sollicitudin eros