Uvodni dnevi za bruc(k)e UP FTŠ Turistice: PROGRAM

OBVESTILO, 2. 10. 2020 - OGLED PORTOROŽA BO: Tako za skupino UNI TUR kot za obe skupini VS MTP velja ogled Portoroža kot po programu. Vzemite s seboj dežnik in se toplo oblecite. Se vidimo!

Spoštovane brucke in bruci,

dobrodošli v novem študijskem letu 2020/2021, dobrodošli na UP Fakulteti za turistične študije Turistici!

Začetek študijskega leta 2020/2021 je v četrtek, 1. 10. 2020, ki ga začenjamo z uvodnimi dnevi, in bo potekal po naslednjem urniku:

Za vse študente UP FTŠ Turistice v vseh letnikih in študijskih programih velja, da se udeležijo uvodnih srečanj kot del rednih študijskih obveznosti.

Za študente 1. letnika na rednem študiju v Portorožu (MTP in UNI TUR) bodo uvodni dnevi potekali v živo, in sicer v več ločenih skupinah ob različnih terminih. Zaradi zagotavljanja čim večje varnosti in upoštevanju COVID-19 omejitev bodo aktivnosti oz. program uvodnih dni potekali oba dneva tako dopoldan kot popoldan za vse skupine. Prosimo, bodite pozorni na to, da pred vstopom v stavbo fakultete prek študentskega informacijskega sistema (ŠIS) podpišete/potrdite COVID-19 izjavo. S seboj prinesite tudi masko, pisalo in dežnik.

Točen razpored in urnik za 1. letnike rednega študija v Portorožu (MTP in UNI TUR) je po programih objavljen spodaj. 

Na Turistici redno spremljamo epidemiološko situacijo in vas bomo o morebitnih spremembah obvestili. Več informacij tukaj.

Skupaj s sodelavci vam želimo uspešen začetek študijskega leta!